Programul pe care nu trebuie sa il ratezi cand cumperi o masina noua

Este programul Rabla Dacia o opțiune la care te-ai gândi dacă ai vrea să economisești bani în timp ce îți înlocuiești vehiculul vechi cu unul nou? Nu este o idee rea și poate fi o opțiune grozavă dacă aveți nevoie de bani suplimentari pentru o mașină. Să știi mai întâi că programul Rabla îți oferă un bilet cu reducere de 6.000 de lei dacă dai la casa unui vehicul vechi sau 9.000 de lei dacă dai la casat două. Puteți profita de această ofertă dacă cumpărați o mașină nouă care emite mai puțin de 160 g de CO2 pe km la testul WLTP. Resursa dumneavoastră auto de încredere aici este reprezentantul Auto Cobalcescu.

Oricand la nevoia ta

Aceasta este o întrebare frecventă în rândul multor șoferi. Presupunând că știți deja că vehiculul dumneavoastră nu este de încredere și are nevoie de înlocuire, vă putem asigura că acesta este cazul. Automobilele Dacia au o istorie îndelungată în România, iar fiabilitatea și durabilitatea lor sunt recunoscute la nivel mondial. Nu ratați această șansă de a obține un automobil nou, care este perfect pentru voi si care vine la pachet cu niste reduceri semnificative.

Proiectul Rabla

Puteți profita de unele dintre noile avantaje oferite de programul Rabla Dacia 2022 dacă doriți să cumpărați o mașină pe benzină sau hibridă fără priză de încărcare. Ecobonusurile sunt disponibile pentru încă 6.000 de lei pentru un vehicul mai vechi sau 9.000 de lei pentru două masini vechi. Un prim bonus de 1.500 de lei este disponibil sub formă de ecobonus pentru achizițiile de automobile dacă motorul vehiculului generează emisii de CO2 mai mari sau egale cu 119 g CO2/km în regim WLTP. Dacă îți cumperi o mașină nouă care funcționează cu GPL sau GNC, vei primi un ecobonus de 1.500 de lei de la guvern.

Al doilea stimulent este tot monetar, în valoare de 1.500 de lei. In acest sens este eligibilă orice mașină care nu îndeplinește standardul de emisii Euro 3 sau are mai mult de 15 ani de la data fabricării inițiale

Al treilea impact pozitiv asupra mediului este obținut prin investiția într-o mașină hibridă nou-nouță.

Prin urmare, profitați la maximum de această șansă și veți putea obține o mașină nou-nouță mai devreme decât ați fi crezut că este posibil direct de la Auto Cobalcescu, iar toata lumea are de castigat!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Imprimarea tricourilor - un mod ușor de a-ți promova afacerea

Lenjerii de pat pentru sezonul rece - confort și căldură în nopțile reci

Certificat ISO 14001 - sustenabilitate și responsabilitatea față de mediu