Alegeți vacanța de anul acesta pe una dintre cele mai frumoase insule din Grecia

Skiathos este una dintre cele mai prolifice și plăcute insule din Grecia, care vă poate aduce șansa la câteva zile de vacanță absolut perfecte. Fabrica de Vacanțe vă ajută să descoperiți cele mai frumoase și spectaculoase locuri de cazare din Skiathos, Grecia oferind totodată cele mai bune prețuri aici.

Mănăstire Evanghelistria

La aproximativ 5 kilometri Nord de Skiathos, veți găsi interesanta mănăstire Panagia Evangelistria construită pe un deal, departe de ochii curioși ai multor turiști. Datând din secolul al XVIII-lea, această mănăstire este cunoscută pentru zidurile sale groase, care au fost cândva o protecție necesară pentru locuitorii săi. Mănăstirea adăpostește multe icoane, precum și artefacte rare și cărți sau manuscrise din secolul al XVII-lea.

Biserica Agios Nicholas și Turnul Clopotniță

Una dintre atracțiile culturale și spirituale ale orașului Skiathos este Biserica Agios Nikolaos și Turnul cu Ceas din Skiathos. Acestea două sunt situate în frumoasa zonă portuară și sunt considerate una dintre cele mai populare atracții din oraș. În ciuda arhitecturii sale frumoase, această biserică greco-ortodoxă este cunoscută pentru priveliștile sale uimitoare în ceea ce privește orașul și ale mării, motiv pentru care mulți fotografi vin aici în fiecare zi pentru a surprinde frumusețea locației. Panorama pe timp de noapte este cu adevărat spectaculoasă, așa că ar fi grozav să ajungeți și prin această zonă.

Plaja Mandraki

Situată la capătul vestic al insulei, Mandraki Beach este un loc minunat numai bun pentru a vă relaxa la soare după o zi de plimbare și explorare. Zona este complet nealterată și naturală, cu excepția bistrourilor care servesc mâncare și băuturi.

Navigați în jurul insulei cu barcă

Portul Skiathos are multe ambarcațiuni care oferă excursii interesante în jurul insulei, oprindu-se la cele mai importante destinații. Unele tururi te duc către insule nelocuite pline de frumusețe nealterată și faună sălbatică, cum ar fi Lalaria, în timp ce altele te ajută să ajungi la orașe mari precum Skopelos.

Muzeul de Tehnologie Greacă Antică din Skiathos

Fără îndoială, unul dintre cele mai interesante muzee de pe insulă este Muzeul Kotsanas unde găsiți o mulțime de exponate din Grecia Antică. Dedicat expunerii tehnologiilor cu care Grecia se mândrea, muzeul este găzduit într-o clădire venețiană cu 460 de metri pătrați de spațiu expozițional. Colecția s-a extins de-a lungul timpului, iar astăzi există în jur de 55 de exponate aici. Printre cele mai interesante exponate se numără ceasul hidraulic de Ktesibios și Cinematograful Heron.

Banana Beach

Banana Beach este în general considerată cea mai frumoasă plajă din Skiathos și se poate ajunge aici cu mașina. Veți putea admira priveliști absolut magnifice de nisip fin și păduri luxuriante de pini și dune. Așa că, dacă te-ai săturat de soare și relaxare, poți oricând să pornești într-o aventură relaxantă plină de farmec.

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Imprimarea tricourilor - un mod ușor de a-ți promova afacerea

Lenjerii de pat pentru sezonul rece - confort și căldură în nopțile reci

Certificat ISO 14001 - sustenabilitate și responsabilitatea față de mediu