Mi-am dorit mult timp un astfel de gadget


Daca esti pasionat de tehnologie si iti doresti sa ai acces la cele mai noi gadgeturi, cu siguranta, merita sa apelezi la iUni intrucat aici ai acces la o gama foarte variata de produse. Printre altele, putem aminti si de camere spion, acestea fiind cele care se dovedesc a fi utile in mai multe contexte. Decopera toate modelele, fiind imposibil sa nu dai peste unul care sa iti convina si, cu siguranta, te vei bucura de un raport calitate – pret mai mult decat ideal.

Pentru diferite spatii
Exista o multime de spatii unde se pot ascunde aceste aceste dispozitive, motiv pentru care unele pot fi mai flexibile decat altele, fapt care le permite sa inregistreze imagini fara probleme in mai multe locuri. Sunt tot felul de exemple, incepand de la camerele ascunse in agrafe pot fi utilizate fara a starni suspiciunea nimanui si are abilitatea de a inregistra imagini clare, mai ales in timpul zilei sau in incaperi luminate.

Conectivitate
Un asemenea gadget isi primeste energia de la o bateria obisnuita si dispune de un LED colorat de mici dimensiuni, care sa arate statusul, fiind controlat de butoanele simple de pe suprafata sa. In plus, exista optiunea de a avea un slot pentru un card de tip micro SD, care sa permita extinde capacitatea de inregistrare cu inca cateva ore. Pentru a descarca imaginile capturate, e necesar ca gadgetul sa se conecteze la portul USB al unui calculator, unde fisierele pot fi salvate si urmarite ulterior.

O camera spion este de obicei wireless, insa poate avea si cabluri in anumite cazuri. Modelul wireless poate fi conectat prin intermediul unui cablu la un televizor, laptop, tableta si multe altele, pentru ca imaginile inregistrate sa poata fi urmarite. In acelasi timp, dispozitivele din ziua de azi au si posibilitatea de inregistrare audio, iar cele putin mai costisitoare pot incepe inregistrarea prin intermediul unui senzor care detecteaza miscarea, in timp ce dispozitivele mai ieftine vor trebui activate manual.

O varianta cu care nu dai gres
Bineinteles, se gasesc multe modele, dar daca vrei sa nu dai gres merita sa te orientezi camera spion deghizata intr-o bricheta, care de fapt dispune de memorie flash si o camera video. Un asemenea dispozitiv este special conceput pentru a spiona persoanele aflate intr-o pauza de tigara sau poate fi uitat pe birou pentru analizarea miscarilor celorlalti. Mai mult, pentru a nu da de banuit, dispozitivul chiar functioneaza ca bricheta si, cu siguranta, poate fi cea mai buna varianta de care are nevoie o persoana.

Asadar, vezi chiar acum ofertele de la iUni si cumpara varianta care crezi ca se pliaza cel mai bine nevoilor tale.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Imprimarea tricourilor - un mod ușor de a-ți promova afacerea

Lenjerii de pat pentru sezonul rece - confort și căldură în nopțile reci

Certificat ISO 14001 - sustenabilitate și responsabilitatea față de mediu