Au inceput reducerile la biletele de avion catre Franta

Franta este una dintre cele mai populare tari ale Europei, iar Parisul reprezinta cel mai vizitat oras al lumii, motiv pentru care aceasta este o destinatie inclusa pe lista de dorinte a multor turisti romani. In plus, multe dintre orasele franceze sunt accesibile prin zbor direct din Romania, atat din Timisoara, cat si din Bucuresti, Iasi sau Cluj-Napoca.



Multe de vazut

De la Paris la Lyon, la Marseille sau la zona de coasta Nisa, cu siguranta Franta le are pe toate, fiind o tara potrivita pentru toate gusturile si preferintele. Istorie bogata, muzee grozave, galerii de arta incredibile, gradini botanice unice, alaturi de restaurante, cluburi, cele mai savuroase vinuri din lume, nimeni nu va fi dezamagit de modul in care va fi primit in Franta.

Conditii bune

Poate ca cel mai important avantaj este faptul ca se gasesc bilete avion Franta la preturi foarte accesibile, de regula, acestea variind in functie de perioada anului, toamna si iarna tarifele fiind cele mai mici. Turistii sunt intampinati in hoteluri pentru toate buzunarele, amplasate cele mai bune zone ale marilor orase, iar cu ajutorul Aerotravel poate fi mai usor ca niciodata sa se pregateasca vacanta de vis.

Mai mult confort


Un zbor direct cu avionul aduce mai mult confort, mai putina oboseala si mai mult timp castigat, deoarece nu mai este nevoie de asteptarea curselor de legatura. De asemenea, pentru bilete avion Franta sunt disponibile uneori oferte care pornesc si de la 10 sau 20 de euro pe segment, suma la care se adauga pretul hotelului si banii de cheltuiala pentru un city break deosebit. Alte mijloace de transport nu pot promite acelasi confort ca avionul, iar un drum parcurs cu autocarul sau trenul implica peste 24 de ore, oboseala, stres si mai putin timp disponibil pentru explorarea celor mai frumoase si speciale zone ale Frantei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Certificat ISO 14001 - sustenabilitate și responsabilitatea față de mediu

Imprimarea tricourilor - un mod ușor de a-ți promova afacerea

Lenjerii de pat pentru sezonul rece - confort și căldură în nopțile reci