In Craiova ne putem caza in regim hotelier

Probabil ca oricine a avut de-a face la un moment dat cu hoteluri sau pensiuni care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor in ciuda preturilor piperate, iar din acest motiv si din dorinta de a va bucura de mai mult confort, a devenit disponibil regimul hotelier si in Romania. Astfel, in cele mai multe orase din tara se gasesc apartamente care se pot inchiria pentru un numar redus de nopti, de cele mai multe ori de 5-7, cu conditii care sa multumeasca toate gusturile. Chiar daca principalele destinatii sunt orasele mari sau localitatile montane sau de pe litoral, exista si altele accesibile prin acest sistem.

Preturi pentru toate buzunarele

De exemplu, cei care cauta cazare in Craiova pot accesa platforma E-Stabil pentru a gasi cele mai bune oferte, chiar daca acestea sunt mai limitate decat in alte cazuri, tot ajuta la economisirea a circa 50% din bugetul alocat pe cazare. O camera de hotel de trei stele si pentru doua persoane incepe de la 150 de lei in Craiova, pe cand cu aceeasi suma sau chiar mai putin se poate inchiria un apartament cu doua camere, cu dotari similare, dar care sa gazduiasca 4 persoane in cele mai bune conditii.



Dotari suficiente

Dotarile sunt mai mult decat suficiente in toate cazurile, de la propria bucatarie bine utilata, pana la balcon, una sau doua bai, alaturi de televizor, internet sau masina de spalat. In plus, apartamentele sunt mult mai spatioase decat orice camera de hotel, aducand un grad sporit de confort pentru oaspeti, care se bucura si de mai multa intimitate datorita faptului ca nu mai exista receptie, angajati sau alti turisti.

Cazare in Craiova in regim hotelier se gaseste in mai multe puncte ale orasului, astfel ca in functie de necesitati, dar si de bugetul alocat se poate lua cea mai buna decizie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Certificat ISO 14001 - sustenabilitate și responsabilitatea față de mediu

Imprimarea tricourilor - un mod ușor de a-ți promova afacerea

Lenjerii de pat pentru sezonul rece - confort și căldură în nopțile reci